"A petition is a poem, a poem is a petition" - The Dreamers

2010 m. rugpjūčio 10 d., antradienis

kas nuplėšė visus kalendoriaus lapelius?!

"mama, na, dar penkiolika minučių... ne..." kažkas pažįstamo? kvepia tuo dalyku, kurio pavadinimo kol kas dar nenorit minėti? būtent, draugai. vardan šventos ramybės ir bijodama išvysti piktus veidus prie parduotuvės durų, aš aiškiai nepareikšiu, ką turiu omenyje.
viskas po truputį kvepia "tais dalykais": drėgnas, žvarbus oras; vadovėliai ant lentynos; nauji gražūs sąsiuviniai; "išsilygink uniformą!"; tušinukų ir pieštukų paieškos; bandymas jau dabar keltis ir gulti truputį anksčiau (ar užmigti 3:42 nakties ir nubusti 12:16 dienos, yra pakankamai anksti?).


dar baisiau yra tai, kad galvoje vis kirba ir ramybės neduoda mintis: "aš nieko gero nenuveikiau per šią vasarą". Ar tik man vienai ši vasara, dėl kažkokių ypatingų priežasčių, turėjo būti išties ypatinga? Nes vasaros pradžioje tik ir tegirdėjau: "na, šios atostogos bus įspūdingiausios, geriausios, įsimintiniausios"ir kitokios -iausios. tačiau galvoje perkratę visus įvykius tikriausiai nerastume nieko kas galėtų išskirti šią vasarą iš kitų.. ir greičiausiai jūs klystat! visos maudynės, naktinėjimai, žvaigždžių stebėjimas, daug išgertos kavos ir arbatos, peržiūrėtų filmų, ir tai tik pradžia viso sąrašo, tad gal šiemetinė vasara buvo visai nebloga? nepaisant liūčių, karščių, gąsdinančios perkūnijos ir kitų oro permainų. nepaisant to, kad ji "kaip visada" per trumpa.
oi, atsiprašau, ką sakot? ar tik jūs neapsiskaičiavot? išties? mes dar turim net 3,5 dienos, šios nepasibaigusios, smagios ir dar ganėtinai pošiltės vasaros! tad išsitraukite savo dviračius, arbatos puodelius ir knygas, spalvotas kreideles ir nesidėkit megztinio, nes... mes švenčiam vasarą. :}


5 komentarai:

  1. man ši vasara įsimintiniausia iš visų buvusių :}

    AtsakytiPanaikinti
  2. jei ir iš šalies taip atrodo - tada aš tikrai appatenkinta, pasitenkinus ir visokia kitokia patenkinta!

    AtsakytiPanaikinti
  3. šita vasara išties buvo įsimintina, nes ją praleidau su jumis,,ačiū už viską: )

    AtsakytiPanaikinti