"A petition is a poem, a poem is a petition" - The Dreamers

2010 m. vasario 16 d., antradienis

naujais bateliais per drėgną taką

Sveiki, jie, jos ir tie, kurie nežino kas yra iš tiesų. :) Aš Ieva, gyvenu provincialioj spintoj su daug stalčiukų. Tad jei norėsit užsukti pasisveikint, ar šiaip linksmai pasiginčyti, tai ieškokit manęs viršutiniam stalčiui, kairėj pusėj arba... jei jau nepavyks manęs rasti, tiesiog rašykit į el. paštą ir susisieksim. :)
Tinklaraščių sferoje nesu naujokė. Ankščiau darbavausi čia, dėl tam tikrų priežasčių nusprendžiau pereiti į kitą sistemą, bet juk viską reikia išbandyti.
Ko gero pirmasis kilęs klausimas buvo: "Kodėl staklininko dukra?". Kažkokios super ypatingos šio vardo atsiradimo istorijos nėra. Tiesiog vieną kartą nepažįstamų žmonių rate mano draugė mane pristatė kaip staklininko dukrą (iš esmės ji pasakė teisybę). Man tai pasirodė ganėtinai žaismingas slapyvardis, tad nusprendžiau pavartoti jį čia. :)
Kitas klausimas iškilo netgi man pačiai... "Kodėl rašau lietuvių kalba, o ne tarptautine - anglų kalba? Juk taip įgyčiau daugiau skaitytojų." Daug svarbiau kokybė, o ne kiekybė! Sutinku, kad įrašai pateikti anglų kalba pritrauktų daugiau skaitytojų ir mano tinklaraštis taptų populiaresnis, bet kam to reikia? Man žymiai maloniau žinoti, kad ir aš ir kiti puikiai supras tai ką aš noriu jums perteikti. Be to, esu lietuvė ir lietuvių kalbą moku geriau nei kitas, tai man leidžia didžiuotis savo tautybe ir gimtosios kalbos puoselėjimu.

Šiame tinklaraštyje aš:
  • reikšiu savo subjektyvią nuomonę man rūpimomis temomis;
  • pristatysiu savo kūrybą;
  • pasistengsiu per daug nesuasmeninti įrašų.
Taigi, startuoja naujas tinklaraštis "Kirčiuoti kuždesiai"

Saldaus, draugai.
staklininko dukra.

2 komentarai: