"A petition is a poem, a poem is a petition" - The Dreamers

2012 m. gegužės 6 d., sekmadienis

jausmų nuotrupos.


pykstu, kad jis pasirodė ir dingo, o žadėjo nebedingti pykstu, nes neturiu nei jėgų, nei kantrybės mokytis ar laikyti egzaminus tiesiog labai noriu nebūti čia pabūti kur nors kitur kur šilta kur nereikia mąstyti apie ateitį ir juolab, apie praeitį kur nereikia apsimetinėti kuo nesi kur galėčiau skaityti kiek tik noriu, gerti kavos kiek noriu ir valgyti kokį noriu maistą ir ilsėtis o naktimis sėdėti balkone, kur labai šilta,  įsijungus atiką, apraudoti visus, kurie išėjo ir pamiršo,  kad antuanas de sent egziuperi sakė, jog: esi atsakingas už tuos, kuriuos prisijaukini.  (visą gyvenimą, nes jie neturi gyvenimo be tavęs.) ir norėčiau ten, kažkur labai toli, būti trapesnė, negu, kad esu ar atrodau čia. nes būdama čia aš negaliu sau leisti taip širdį liejančiai graudentis.

pasiklydau savyje.

2 komentarai:

  1. Geras, tai visisškai atitinka mano mintis pastaruoju metu. Vadinasi ne man vienai taip. Aš taip pat rašau blogą (jei įdomu: http://neramu.blogspot.com/ ), tik mažai aprašau savo jausmus, gal bijau, kad kas atpažins, suras..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. laabi džiaugiuosi, kad mano užrašyti išgyvenimai (o kartais tiesiog sugalvoti..) kažkam patinka, ar kažkas juos prijaučia... būtinai paskaitysiu tavo blog'ą. :)

      Panaikinti